Iloiloga a le BTSE

Iloiloga a le BTSE

BTSE Fetufaaiga Iloiloga

O le BTSE Exchange o se fa'atau tupe fa'amaufa'ailoga ua lesitala i le British Virgin Islands. O lo'o galue talu mai Setema 2018.

O lenei fesuiaiga o se mea e taʻua o faʻatauga faʻatau, o lona uiga latou te taulaʻi atu i fefaʻatauaiga o oloa. O se fa'ameamea o se meafaigaluega e fa'atatau i le tau o se isi aseta (e masani lava o fa'asoa, fa'amau, oloa ma isi). I le lalolagi cryptocurrency, o mea e maua mai e tusa ai ma ona taua mai tau o cryptocurrencies patino. E mafai ona e auai i fefaʻatauaʻiga faʻatau e fesoʻotaʻi ma cryptos nei: BTC, ETH, LTC, USDT, TUSD ma le USDC.

E pei o ni nai faʻamanuiaga autu i le faʻavae, o loʻo taʻua e BTSE Exchange e toetoe lava a leai se taimi faʻaletonu, o loʻo i ai se afi fefaʻatauaʻiga e mafai ona faʻatinoina le sili atu i le 1 miliona talosaga i le sekone ma le 99.9% o tupe uma. o lo'o fa'amauina i luga o le fa'avae o lo'o teuina i le malulu. O nei fa'amanuiaga uma e sili ona lelei ma fa'afiafiaina.

Iloiloga a le BTSE

BTSE Exchange Mobile Lagolago

O le tele o faioloa crypto e lagona o le desktop e maua ai tulaga sili ona lelei mo a latou fefaʻatauaiga. O le komepiuta e iai le tele o lau mata, ma i luga o lau tetele, o le tele o faʻamatalaga taua e faʻavae ai e le tele o faioloa a latou filifiliga tau fefaʻatauaʻiga e mafai ona vaʻaia i le taimi e tasi. O le siata fefaʻatauaʻiga o le a faigofie foi ona faʻaalia. Ae ui i lea, e le manaʻomia e le aufaipisinisi crypto uma ni komipiuta mo a latou fefaʻatauaiga. O nisi e manaʻo e fai a latou fefaʻatauaʻiga crypto e ala ia latou telefoni feʻaveaʻi. Afai o oe o se tasi o na faioloa, e te fiafia e iloa o le BTSE Exchange's trading platform e fesoʻotaʻi foʻi ma feaveaʻi.

Iloiloga a le BTSE

Leverage Fefaatauaiga

O le BTSE Exchange fo'i e ofoina atu fefa'ataua'iga leverage i ona tagata fa'aoga. Latou te ofoina uma fa'avavau (ie lumana'i e aunoa ma aso e muta ai) ma lumana'i ma aso e muta ai. O le maualuga maualuga o le leverage mo latou tumau ma le le tumau o le 100x (ie tasi selau taimi le aofaʻi talafeagai).

Iloiloga a le BTSE

O se upu lapatai atonu e aoga mo se tasi o loʻo mafaufau i fefaʻatauaʻiga leverage. Fefa'ataua'iga leverage e mafai ona o'o atu ai i le tele o tupe maua ae - i se isi itu - fa'apea fo'i ma le tele o tupe gau.

Mo se faʻataʻitaʻiga, seʻi tatou fai atu o loʻo ia te oe le 100 USD i lau faʻamatalaga tau fefaʻatauaʻiga ma e te faʻatauina lenei aofaʻi ile BTC o loʻo alu umi (ie, alu i luga i le tau). Afai o le BTC e faʻateleina le tau i le 10%, semanu e te mauaina le 10 USD. Afai na e faʻaaogaina le 100x leverage, o lau tulaga muamua 100 USD e avea ma 10,000 USD tulaga ona e maua ai se faʻaopoopoga 1,000 USD (990 USD sili atu nai lo le mea e te leʻi faʻaogaina lau fefaʻatauaiga). Ae ui i lea, o le tele o le leverage e te faʻaaogaina, o le laʻititi foi lea o le mamao i lau tau faʻamaapeina. O lona uiga afai o le tau o le BTC e alu i le isi itu (alu i lalo mo lenei faʻataʻitaʻiga), ona naʻo le manaʻomia o le alu i lalo o se pasene laʻititi mo oe e leiloa le 100 USD atoa na e amataina. Toe fo'i, o le tele o le leverage e te fa'aogaina, o le la'ititi foi lea o le fa'afeagai o tau e mana'omia mo oe e leiloa lau tupe teufaafaigaluega. O lea la, e pei ona e mafaufauina, o le paleni i le va o le lamatiaga ma le taui i fefaʻatauaʻiga faʻatau e matua lelei lava (e leai ni tupe maua fua).

BTSE Fetufaaiga Va'aiga Fefa'ataua'iga

So'o se fa'ailoga tau fefa'ataua'iga e iai le va'aiga tau fefa'ataua'iga. O le va'aiga tau fefa'ataua'iga o le vaega lea o le 'upega tafa'ilagi a le fefa'ataua'iga lea e mafai ona e va'ai ai i le siata o tau o se fa'ailoga mata'utia ma pe o le a le tau o lo'o iai nei. E masani lava ona faʻatau ma faʻatau atu pusa, lea e mafai ona e tuʻuina atu ai ni faʻatonuga e faʻatatau i le crypto talafeagai, ma, i le tele o faʻavae, o le a mafai foi ona e vaʻai i le faʻasologa o tala faʻasolopito (ie, fefaʻatauaiga muamua e aofia ai le crypto talafeagai). O mea uma i le vaaiga tutusa i lau desktop. E moni lava e iai fo'i suiga i mea ua fa'amatalaina nei. Ole vaaiga lea ole fefa'ataua'iga ile BTSE Exchange:

Iloiloga a le BTSE

E pule oe - ma naʻo oe - e filifili pe talafeagai le vaʻaiga o fefaʻatauaiga o loʻo i luga ia oe. Ma le mea mulimuli, e masani lava ona tele auala eseese e mafai ai ona e suia tulaga e faʻafetaui ai le vaʻaiga fefaʻatauaʻiga pe a uma au lava manaʻoga.

OTC-Desk

Se'i tatou fai atu o lo'o e umia se aofa'iga tele o se tupe fa'apitoa. E te mana'o e fa'atau atu lena aofa'iga. E tatau ona e faia lena mea i luga o se tulaga masani fefaʻatauaʻiga pei o isi tagata uma? Atonu e leai. O se tasi o le tele o mafuaʻaga mo le faʻatinoina o fefaʻatauaiga tetele i fafo atu o le maketi masani ona o fefaʻatauaiga tetele e ono aʻafia ai le tau maketi o le crypto talafeagai. O le isi mafua'aga, lea e feso'ota'i ma mea ua ta'ua muamua, ona o le tusi oka e ono manifinifi tele e fa'atino ai fefa'ataua'iga talafeagai. O se fofo i nei faʻafitauli o le mea lea matou te taʻua o le OTC-trading ( Over The Counter ).

O le BTSE Exchange e ofoina atu le OTC-fefaʻatauaʻiga, atonu e fesoasoani i "tafola" uma i fafo (ma atonu foi i "dolphins" uma).

Totogi Fetufaaiga a le BTSE

Totogi Fefa'ataua'iga BTSE

Soo se taimi lava e te faia ai se oka, e totogi atu e le fesuiaiga ia te oe se pili tau fefaʻatauaʻiga. O le totogifuapauina o fefa'ataua'iga e masani lava o se pasene o le tau o le fa'atonuga tau fefa'ataua'iga. O le tele o fefaʻatauaiga e vaeluaina i le va o tagata faʻatau ma tagata fai . Avea o latou ia e "ave" se poloaiga o loʻo iai mai le tusi o faʻatonuga. O tagata fai mea ia latou te fa'aopoopoina ni fa'atonuga i le tusi fa'atonu, ma fa'apea ona fa'amalieina ai le fa'avae.

O lenei tulaga e totogi ai tagata e ave le 0.12% i fefaʻatauaʻiga mo tagata faʻatau, ma le 0.10% i fefaʻatauaiga mo tagata fai. O nei totogifuapauina o le tagata e ave ma le faia o lo'o i lalo ifo uma o le averesi tuai ma le tau o alamanuia fou o le lalolagi mo fefa'ataua'iga tutotonu. Alamanuia averesi sa i tala faasolopito e tusa ma le 0.20-0.25% ae o lea ua tatou vaʻavaʻai atu i pisinisi fou averesi ua tulaʻi mai ile 0.10% -0.15%. E tusa ai ma suʻesuʻega faʻapitoa lata mai e uiga i le mataupu, o le averesi o totogi o tagata fai fefaʻatauaʻiga e 0.217% ma le averesi o totogi o tagata fai fefaʻatauaʻiga e 0.164%.

E tusa ai ma totogifuapauina o fefaʻatauaʻiga, e totogi e le au ave le 0.04%. Ae o totogifuapauina o fefa'ataua'iga tau fefa'ataua'iga e le'o le pito sili lea ona malosi a le BTSE Exchange. I lenei tulaga, e totogi tagata fai fefaʻatauaʻiga . BTSE Exchanges totogifuapauina fai fefa'ataua'iga e -0.01%. E masani lava, o se mea sili lea mo le au fai konekarate fefaʻatauaʻiga i lenei fesuiaiga. Ua matua faagaeetia lava i matou. E na'o le sefulu ma le lua isi fefa'ataua'iga i le lalolagi o lo'o i ai le leaga o totogi o tagata fai.

A fa'atusatusa i konekarate tau fefa'ataua'iga tau averesi, o totogifuapauina e totogi e le BTSE Exchange e mamao i lalo ifo o le averesi. Ole averesi ole pisinisi tau fefa'ataua'iga e 0.064% mo tagata fa'atau ma 0.014% mo tagata fai.

O le BTSE Exchange fo'i e ofoina atu fa'aitiitiga tau fefa'ataua'iga i tagata fa'atau o lo'o ausia ni voluma tau fefa'ataua'iga, pe umia se numera tele o BTSE-tokens (o fefa'ataua'iga fa'ailoga moni). O fa'aitiitiga nei tau fefa'ataua'iga avanoa mo fefa'ataua'iga (e o'o ia Setema 30 2021):

Iloiloga a le BTSE

Ma o fa'aitiitiga nei tau fefa'ataua'iga avanoa mo fefa'ataua'iga fa'akonekarate (e o'o mai ia Setema 30 2021):

Iloiloga a le BTSE

Totogi Totogiina o le BTSE Exchange

BTSE Exchange o loʻo tuʻuina atu se pili o le tala i tua o le 0.0005 BTC i le BTC-aveina. O lenei totogifuapauina e i lalo ifo o le averesi o pisinisi. O le averesi o alamanuia o le lalolagi o loʻo i ai nei o loʻo i luga aʻe o le 0.0006 BTC i le BTC-faʻamavaeina o se ofo lelei e le BTSE Exchange i lenei tulaga.

Metotia Teuteu ma US-teufaafaigaluega

Auala Teuteu

I le faaopoopo atu i le teuina o le cryptocurrency i luga o le tulaga, BTSE Exchange e mafai foi ona e teuina tupe fiat, e ala i le fesiitaiga o le uaea ma le aitalafu poʻo le debit card. E tusa ai ma lea tulaga, o lenei tulaga e agavaa e avea o se "entry-level exchange", ma avea o se fesuiaiga lea e mafai ai e le aufaipisinisi fou o le crypto ona amata la latou faigamalaga i le lalolagi fiafia crypto.

US-teufaafaigaluega

Aisea e le mafai ai e le tele o fefaʻatauaiga ona faʻatagaina tagatanuu o Amerika e tatala faʻamatalaga ma i latou? O le tali e na o le tolu mataitusi. S, E ma le C (le Komisi Fetufaaiga o Faamalumaluga). O le mafuaaga o le taufaafefe o le SEC ona e le faatagaina e le US kamupani mai fafo e talosagaina le au teu tupe a Amerika, sei vagana ua resitalaina foi na kamupani mai fafo i le US (faatasi ai ma le SEC). Afai e talosagaina e kamupani mai fafo le aufaipisinisi a Amerika, e mafai e le SEC ona molia i latou. E tele faʻataʻitaʻiga o le taimi na molia ai e le SEC fefaʻatauaʻiga crypto, o se tasi o ia mea o le taimi na latou molia ai EtherDelta mo le faʻaogaina o se fesuiaiga e leʻi resitalaina. O le isi faʻataʻitaʻiga o le taimi na latou molia ai Bitfinex ma fai mai o le stablecoin Tether (USDT) o loʻo faʻaseseina tagata teu tupe. E foliga mai o le a mulimuli mai nisi mataupu.

E le o manino pe faʻatagaina e le BTSE Exchange le aufaipisinisi a Amerika pe leai. Ua matou faitauina a latou Tu'utu'uga ma Tu'utu'uga ma e le'i maua se fa'asaina manino o le aufaipisinisi a Amerika. Matou te faʻamalosia soʻo se US teu tupe e fai o latou lava manatu i luga o le faʻatagaina o latou fefaʻatauaʻiga i le BTSE Exchange.

Thank you for rating.