BTSE Отвори сметка - BTSE North Macedonia - BTSE Северна Македонија

Како да отворите сметка и да се најавите на BTSE


Како да отворите сметка во BTSE


Како да отворите сметка на BTSE【PC】

За трговците на интернет, посетете го BTSE . Можете да го видите полето за регистрација во центарот на страницата.
Како да отворите сметка и да се најавите на BTSE
Ако сте на друга страница, како што е почетната страница, можете да кликнете на „Регистрирај се“ во горниот десен агол за да влезете во страницата за регистрација.
Како да отворите сметка и да се најавите на BTSE
Ве молиме внесете ги следните информации:
 • И-мејл адреса
 • Корисничко име
 • Вашата лозинка мора да содржи најмалку 8 знаци.
 • Ако имате упатувач, кликнете на „Кодот за упатување (опционално)“ и пополнете го.
Како да отворите сметка и да се најавите на BTSE
Проверете дали сте ги разбрале и се согласувате со Условите за користење и откако ќе проверите дали внесените информации се точни, кликнете „Регистрирај се“.

По поднесувањето на формуларот, проверете го вашето сандаче за е-пошта за потврда за регистрација. Ако не сте ја добиле е-поштата за потврда, љубезно проверете ја папката за спам на вашата е-пошта.

Кликнете на врската за потврда за да ја завршите регистрацијата и започнете со користење на тргување со криптовалути (Крипто во крипто. На пример, користете USDT за да купите БТК).
Како да отворите сметка и да се најавите на BTSE
Секоја чест! Успешно регистриравте сметка на BTSE.
Како да отворите сметка и да се најавите на BTSE
Како да отворите сметка и да се најавите на BTSE


Како да отворите сметка на BTSE【APP】

За трговците кои ја користат апликацијата на BTSE, можете да ја внесете страницата за регистрација со кликнување на иконата за лице во горниот десен агол.
Како да отворите сметка и да се најавите на BTSE
Кликнете на „Регистрирај се“.
Како да отворите сметка и да се најавите на BTSE
Следно, Ве молиме внесете ги следните информации:
 • Корисничко име.
 • И-мејл адреса.
 • Вашата лозинка мора да содржи најмалку 8 знаци.
 • Ако имате упатувач, кликнете на „Код за упатување (изборно)“ и пополнете го.
Како да отворите сметка и да се најавите на BTSE
Проверете дали сте ги разбрале и се согласувате со Условите за користење и откако ќе проверите дали внесените информации се точни, кликнете „Регистрирај се“.

По поднесувањето на формуларот, проверете го вашето сандаче за е-пошта за потврда за регистрација. Ако не сте ја добиле е-поштата за потврда, љубезно проверете ја папката за спам на вашата е-пошта.
Како да отворите сметка и да се најавите на BTSE
Кликнете на врската за потврда за да ја завршите регистрацијата и започнете со користење на тргување со криптовалути (Крипто во крипто. На пример, користете USDT за да купите БТК).
Како да отворите сметка и да се најавите на BTSE
Секоја чест! Успешно регистриравте сметка на BTSE.
Како да отворите сметка и да се најавите на BTSE

Како да инсталирате BTSE APP на мобилни уреди (iOS/Android)

За iOS уреди

Чекор 1: Отворете ја „ App Store “.

Чекор 2: Внесете „BTSE“ во полето за пребарување и пребарувајте.
Како да отворите сметка и да се најавите на BTSE
Чекор 3: Кликнете на копчето „Земи“ на официјалната апликација BTSE.

Чекор 4: трпеливо чекајте да заврши преземањето.
Како да отворите сметка и да се најавите на BTSE
Можете да кликнете на „Отвори“ или да ја пронајдете апликацијата BTSE на почетниот екран веднаш штом ќе заврши инсталацијата за да го започнете вашето патување до криптовалутите!
Како да отворите сметка и да се најавите на BTSE
Како да отворите сметка и да се најавите на BTSE

За уреди со Android

Чекор 1: Отворете ја „ Play Store “.

Чекор 2: Внесете „BTSE“ во полето за пребарување и пребарувајте.
Како да отворите сметка и да се најавите на BTSE
Чекор 3: Кликнете на копчето „Инсталирај“ на официјалната апликација BTSE.

Чекор 4: трпеливо чекајте да заврши преземањето.
Како да отворите сметка и да се најавите на BTSE
Можете да кликнете на „Отвори“ или да ја пронајдете апликацијата BTSE на почетниот екран веднаш штом ќе заврши инсталацијата за да го започнете вашето патување до криптовалутите!
Како да отворите сметка и да се најавите на BTSE
Како да отворите сметка и да се најавите на BTSE

Како да се најавите на BTSE


Како да се најавите на сметката BTSE【PC】

 1. Одете на мобилната апликација или веб-страница BTSE .
 2. Кликнете на „Најави се“ во горниот десен агол.
 3. Внесете ја вашата „Е-пошта или корисничко име“ и „Лозинка“.
 4. Кликнете на копчето „Најави се“.
 5. Ако сте ја заборавиле лозинката, кликнете на „Ја заборавивте лозинката?“.
Како да отворите сметка и да се најавите на BTSE
На страницата за најавување, внесете ја вашата [E-mail адреса или корисничко име] и лозинката што сте ги навеле при регистрацијата. Кликнете на копчето „Најави се“.

Како да отворите сметка и да се најавите на BTSE
Сега можете успешно да ја користите вашата BTSE сметка за тргување.
Како да отворите сметка и да се најавите на BTSE


Како да се најавите на сметката BTSE【APP】

Отворете ја апликацијата BTSE што ја презедовте, кликнете на иконата за лице во горниот десен агол на почетната страница.
Како да отворите сметка и да се најавите на BTSE
Кликнете на „Најави се“.
Како да отворите сметка и да се најавите на BTSE
Потоа внесете ја вашата [E-mail адреса или корисничко име] и лозинката што сте ги навеле при регистрацијата. Кликнете на копчето „Најави се“.
Како да отворите сметка и да се најавите на BTSE
Ќе се појави страница за верификација. Внесете го кодот за потврда што BTSE го испрати на вашата е-пошта.
Како да отворите сметка и да се најавите на BTSE
Сега можете успешно да ја користите вашата BTSE сметка за тргување.
Како да отворите сметка и да се најавите на BTSE

Како да смените лозинка/заборавена лозинка

Како да ја смените лозинката

Ве молиме најавете се на сметката BTSE - Безбедност - Лозинка - Променета.
Како да отворите сметка и да се најавите на BTSE
Како да отворите сметка и да се најавите на BTSE
Ве молиме следете ги упатствата подолу.

1. Внесете Тековна лозинка.

2. Нова лозинка.

3. Потврдете ја новата лозинка.

4. Притиснете го „Испрати код“ и ќе го добиете од вашата регистрирана адреса за е-пошта.

5. Внесете 2FA - Потврдете.

**Забелешка: Функциите „Повлекување“ и „Испрати“ привремено ќе бидат оневозможени 24 часа откако ќе ја смените лозинката од безбедносни причини.
Како да отворите сметка и да се најавите на BTSE
Лозинката е успешно променета.
Како да отворите сметка и да се најавите на BTSE

Ја заборави лозинката

Ве молиме кликнете "Ја заборавивте лозинката?" на долниот десен дел кога сте на страницата за најавување.
Како да отворите сметка и да се најавите на BTSE
Внесете ја вашата регистрирана е-пошта и следете ги упатствата.

**Забелешка: Функциите „Повлекување“ и „Испрати“ привремено ќе бидат оневозможени 24 часа откако ќе ја смените лозинката од безбедносни причини.
Како да отворите сметка и да се најавите на BTSE
1. Ве молиме внесете го кодот за потврда што го испративме на вашата регистрирана е-пошта.

2. Ве молиме внесете нова лозинка.

3. Ве молиме повторно внесете нова лозинка - Потврдете.
Како да отворите сметка и да се најавите на BTSE
Успешно ресетирање на лозинката.
Како да отворите сметка и да се најавите на BTSE

Thank you for rating.