BTSE Hap llogari - BTSE Albania - BTSE Shqipëria

Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në BTSE


Si të hapni një llogari në BTSE


Si të hapni një llogari BTSE【PC】

Për tregtarët në ueb, ju lutemi drejtohuni te BTSE . Ju mund të shihni kutinë e regjistrimit në qendër të faqes.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në BTSE
Nëse jeni në një faqe tjetër, siç është faqja kryesore, mund të klikoni "Regjistrohu" në këndin e sipërm djathtas për të hyrë në faqen e regjistrimit.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në BTSE
Ju lutemi shkruani informacionin e mëposhtëm:
 • Adresa e emailit
 • Emri i përdoruesit
 • Fjalëkalimi juaj duhet të përmbajë të paktën 8 karaktere.
 • Nëse keni një referues, ju lutemi klikoni "Kodi i referimit (opsionale)" dhe plotësoni atë.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në BTSE
Sigurohuni që i keni kuptuar dhe jeni dakord me Kushtet e Përdorimit dhe pasi të keni kontrolluar nëse informacioni i futur është i saktë, klikoni "Regjistrohu".

Pas dorëzimit të formularit, kontrolloni kutinë tuaj të postës elektronike për konfirmimin e regjistrimit. Nëse nuk e keni marrë emailin e verifikimit, kontrolloni me mirësi dosjen e postës elektronike të padëshiruar.

Klikoni lidhjen e konfirmimit për të përfunduar regjistrimin dhe filloni të përdorni tregtimin e kriptomonedhave (Crypto në kripto. Për shembull, përdorni USDT për të blerë BTC).
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në BTSE
urime! Ju keni regjistruar me sukses një llogari në BTSE.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në BTSE
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në BTSE


Si të hapni një llogari BTSE【APP】

Për tregtarët që përdorin aplikacionin e BTSE, mund të hyni në faqen e regjistrimit duke klikuar ikonën e një personi në këndin e sipërm djathtas.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në BTSE
Klikoni "Regjistrohu".
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në BTSE
Më pas, ju lutemi shkruani informacionin e mëposhtëm:
 • Emri i përdoruesit.
 • Adresa e emailit.
 • Fjalëkalimi juaj duhet të përmbajë të paktën 8 karaktere.
 • Nëse keni një referues, ju lutemi klikoni "Kodi i referimit (opsionale)" dhe plotësoni atë.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në BTSE
Sigurohuni që i keni kuptuar dhe jeni dakord me Kushtet e Përdorimit dhe pasi të keni kontrolluar nëse informacioni i futur është i saktë, klikoni "Regjistrohu".

Pas dorëzimit të formularit, kontrolloni kutinë tuaj të postës elektronike për konfirmimin e regjistrimit. Nëse nuk e keni marrë emailin e verifikimit, kontrolloni me mirësi dosjen e postës elektronike të padëshiruar.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në BTSE
Klikoni lidhjen e konfirmimit për të përfunduar regjistrimin dhe filloni të përdorni tregtimin e kriptomonedhave (Crypto në kripto. Për shembull, përdorni USDT për të blerë BTC).
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në BTSE
urime! Ju keni regjistruar me sukses një llogari në BTSE.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në BTSE

Si të instaloni BTSE APP në pajisjet celulare (iOS/Android)

Për pajisjet iOS

Hapi 1: Hapni " App Store ".

Hapi 2: Futni "BTSE" në kutinë e kërkimit dhe kërkoni.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në BTSE
Hapi 3: Klikoni në butonin "Merr" të aplikacionit zyrtar BTSE.

Hapi 4: Prisni me durim që shkarkimi të përfundojë.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në BTSE
Mund të klikoni "Open" ose të gjeni aplikacionin BTSE në ekranin bazë sapo të përfundojë instalimi për të nisur udhëtimin tuaj drejt kriptomonedhës!
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në BTSE
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në BTSE

Për pajisjet Android

Hapi 1: Hapni " Play Store ".

Hapi 2: Futni "BTSE" në kutinë e kërkimit dhe kërkoni.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në BTSE
Hapi 3: Klikoni në butonin "Instalo" të aplikacionit zyrtar BTSE.

Hapi 4: Prisni me durim që shkarkimi të përfundojë.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në BTSE
Mund të klikoni "Open" ose të gjeni aplikacionin BTSE në ekranin bazë sapo të përfundojë instalimi për të nisur udhëtimin tuaj drejt kriptomonedhës!
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në BTSE
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në BTSE

Si të identifikoheni në BTSE


Si të identifikoheni në llogarinë BTSE【PC】

 1. Shkoni te aplikacioni celular ose faqja e internetit BTSE .
 2. Klikoni në "Hyrja" në këndin e sipërm të djathtë.
 3. Futni "Adresën tuaj të E-mail ose emrin e përdoruesit" dhe "Fjalëkalimin".
 4. Klikoni në butonin "Hyrja".
 5. Nëse keni harruar fjalëkalimin, klikoni "Keni harruar fjalëkalimin?".
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në BTSE
Në faqen e hyrjes, shkruani [Adresa e E-mail ose Emri i Përdoruesit] dhe fjalëkalimi që keni specifikuar gjatë regjistrimit. Klikoni në butonin "Hyrja".

Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në BTSE
Tani mund të përdorni me sukses llogarinë tuaj BTSE për të tregtuar.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në BTSE


Si të identifikoheni në llogarinë BTSE【APP】

Hapni aplikacionin BTSE që keni shkarkuar, klikoni ikonën e një personi në këndin e sipërm djathtas në faqen kryesore.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në BTSE
Klikoni në "Identifikohu".
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në BTSE
Më pas shkruani [Adresa E-mail ose Emri i Përdoruesit] dhe fjalëkalimi që keni specifikuar gjatë regjistrimit. Klikoni në butonin "Hyrja".
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në BTSE
Do të shfaqet një faqe verifikimi. Futni kodin e verifikimit që BTSE dërgoi në emailin tuaj.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në BTSE
Tani mund të përdorni me sukses llogarinë tuaj BTSE për të tregtuar.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në BTSE

Si të ndryshoni fjalëkalimin / keni harruar fjalëkalimin

Si të ndryshoni fjalëkalimin

Ju lutemi identifikohuni në llogarinë BTSE - Siguria - Fjalëkalimi - Ndryshuar.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në BTSE
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në BTSE
Ju lutemi ndiqni udhëzimin e mëposhtëm.

1. Futni fjalëkalimin aktual.

2. Fjalëkalimi i ri.

3. Konfirmoni fjalëkalimin e ri.

4. Shtypni "Dërgoni kodin" dhe do ta merrni atë nga adresa juaj e regjistruar e emailit.

5. Futni 2FA - Konfirmo.

**Shënim: Funksionet "Tërheqja" dhe "Dërgo" do të çaktivizohen përkohësisht për 24 orë pasi të keni ndryshuar fjalëkalimin tuaj për arsye sigurie.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në BTSE
Fjalëkalimi u ndryshua me sukses.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në BTSE

Keni harruar fjalëkalimin

Ju lutemi klikoni "Keni harruar fjalëkalimin?" në fund djathtas kur jeni në faqen e hyrjes.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në BTSE
Shkruani emailin tuaj të regjistruar dhe ndiqni udhëzimet.

**Shënim: Funksionet "Tërheqja" dhe "Dërgo" do të çaktivizohen përkohësisht për 24 orë pasi të keni ndryshuar fjalëkalimin tuaj për arsye sigurie.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në BTSE
1. Ju lutemi shkruani kodin e verifikimit që kemi dërguar në emailin tuaj të regjistruar.

2. Ju lutemi shkruani fjalëkalimin e ri.

3. Ju lutemi rifusni fjalëkalimin e ri - Konfirmo.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në BTSE
Rivendosja e fjalëkalimit me sukses.
Si të hapni llogarinë dhe të identifikoheni në BTSE

Thank you for rating.