BTSE Programi i Filialit - BTSE Albania - BTSE Shqipëria

Si të bashkoheni me Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në BTSE


Bonusi i referimit

Sapo shoku juaj të pranojë ftesën tuaj dhe të fillojë tregtimin, ju mund të fitoni 20% bonus referimi nga tarifat e tyre të tregtimit sa herë që ata tregtojnë.

Nëse keni mbajtur Token BTSE, norma e bonusit mund të rritet deri në 40%.

Sa më shumë BTSE Token të mbani, aq më e lartë do të merrni normën e bonusit.
BTSE Token Holding Bonusi i referimit %
Më pak se 50 20 %
≥ 50 21 %
≥ 75 22 %
≥ 100 23 %
≥ 150 25 %
≥ 175 26 %
≥ 200 27 %
≥ 300 28 %
≥ 1500 30 %
≥ 2500 35 %
≥ 5000 40 %

Fitimet nga referimi

Me përdorimin e lidhjes suaj të referimit kur referoni tregtarët në BTSE, ju do të fitoni:

(1) 20% të "Tarifave të Tregtisë" nga tregtarët që ju referuat.

(2) 10% e "Fitimeve nga Referimi" nga programi nga tregtarët që ju referuat.

* Fitimet nga Referimi do të thotë: shuma totale që është fituar nga ky program referimi nga tregtarët që ju referuat

Për shembull: Ju referuat A; Përdoruesi A i referuar B; Përdoruesi B iu referua C.

Shih grafikun më poshtë për një shembull se si funksionon kjo.
Si të bashkoheni me Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në BTSE


Si punon

Si të bashkoheni me Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në BTSE
HAPI 1: Regjistrohu

HAPI 2: Merrni lidhjen tuaj të referimit
  • Thjesht kopjoni lidhjen tuaj personale të shfaqur në pultin tuaj të referimit.

HAPI 3: Ftoni miqtë tuaj
  • Ndani lidhjen tuaj me miqtë tuaj për t'i prezantuar ata me BTSE!
Si të bashkoheni me Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në BTSE


Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)


Fitimet e kalimit në shumë nivele

Fitimet e referimit nuk kanë kufizime në nivel. Mund të kalojë përmes një mase fitimi të pakufizuar. Sa më shumë referime të ketë një përdorues, aq më shumë fitojnë nga ky program referimi.


Zbritje e tarifës së tregtimit

Pasi miqtë tuaj ta pranojnë ftesën tuaj, ata do të kenë një zbritje të tarifës së tregtimit 30-ditor.
Gjyqtarët mund të gëzojnë deri në 60% zbritje të tarifës së tregtimit.

Përfitime të pakufizuara gjatë gjithë jetës

Të drejtat tuaja të referimit janë të vlefshme për gjithë jetën.
Për sa kohë që miqtë tuaj vazhdojnë të tregtojnë në BTSE, ju vazhdoni të fitoni.


Referim i kualifikuar

Për t'u numëruar si një referim i kualifikuar, miqtë tuaj duhet të regjistrohen përmes lidhjes suaj të referimit.


Shpërndarja e Fitimeve të Referuara

Fitimet e referimit shpërndahen çdo ditë, çdo 10:00 (UTC)
Thank you for rating.